616888711
ampa@ampaceipjosepjanes.es

QUÈ ÉS L´AMPA?

L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) de l’escola Josep Janés és una entitat sense ànim de lucre que agrupa tots els pares i mares d’alumnes d’aquesta escola, i té com a objectiu fonamental contribuir, compartir i gaudir, juntament amb l’escola, de l’educació i l’ensenyament que reben els nostres fills i filles.

L’AMPA actua com a interlocutora per tractar temes que afecten a tot el col·lectiu de les famílies, transmetent les opinions i les inquietuds de les mares i dels pares sobre temes educatius i del funcionament quotidià de l’escola. El seu funcionament es basa en el diàleg i en la col·laboració amb els diversos sectors de la comunitat educativa. A més participa activament en la presa de decisions de l’escola amb un representant al Consell Escolar del Centre.

L’AMPA informa als associats, organitza activitats per a nens i per a pares i participa en les celebracions de la escola.L’AMPA la constituïm un grup de pares i mares generosos, optimistes i somiadors. Però volem construir una AMPA encara més forta, una AMPA integradora, en la qual tothom tingui el seu espai i posi el seu granet de sorra, sent un reflex de la diversitat cultural que hi ha a l’escola. SEGUR QUE TU ENS POTS AJUDAR A ACONSEGUIR-HO!

Tots els diners recaptats sempre van destinats en benefici dels nostres fill i filles. Per aquest motiu us demanen a tots que col·laboreu pagant la quota anual de 20 € per família i així, podrem anar millorant tot l’entorn escolar dels nostres fills.

Formulari de pagament

Et necessitem

Totes aquestes activitats no podrien dur-se a terme sense la col·laboració desinteressada de diferents mares i pares.

Com pots ajudar-nos?
ENCANTS

DIVENDRES 2 DE DESEMBRE A LAS 17.00h.

¡¡¡¡¡¡Torna Els Encants del Josep Janés!!!!!!

Pots portar les teves coses a l’AMPA dimarts i dijous por la tarda, fins el dijous 24 de novembre.

¡Moltes gràcies a tots per la vostra col•laboració!

Llegir més

Publicat el 16-11-2016
FOTOS NADAL

Ja s’apropa el Nadal! Si voleu felicitar aquestes festes amb una foto dels vostres fills us ho posem fàcil: dimarts 22 i dimecres 23 de novembre a les 17:15h tindrem al fotògraf a la Sala d’Actes per a realitzar-les. Llegir més

Publicat el 11-11-2016
FOTOS FESTA HALLOWEEN

Ja tenim les fotografies i un vídeo genial elaborat pel nostre papi Jose de la festa de Halloween.

Per a veure les fotos Clika aqui

Publicat el 08-11-2016
RECOLLIDA TÓNERS Y BOLÍGRAFS

Us recordem que seguim reciclant tóners d’impresora i bolígrafs gastats. Així, aconseguim diners per a finançar els projectes i festes que organitzem cada any.