616888711
ampa@ampaceipjosepjanes.es

Extraescolars

L’AMPA contracta i supervisa una sèrie d’activitats extraescolars per als nostres fills i filles més enllà de l’horari lectiu.

NORMATIVA

Per poder realitzar alguna activitat extraescolar, és imprescindible ser soci o sòcia de l’ AMPA pagant una quota anual de 20 € per família.

Els monitors recullen directament als nens a la sortida de classe a les 17h i per tant els pares no heu de passar fins que finalitzi l’activitat. Els monitors també s’encarreguen de que els nens berenin, però sempre que sigui un petit berenar ja que sinó es passarien menjant tot el temps de l’activitat.

El preu de les activitats és d’una matrícula de 15€ més la quota mensual, que variarà depenen de l’activitat. Tant la matrícula com l’import de la primera mensualitat , s’hauran de pagar abans de començar l’activitat . La matrícula d’una segona activitat tindrà el preu de 8€.

La resta de les quotes mensuals, s'hauran de pagar pel caixer de la Caixa o per transferència al següent compte entre els dies 1 y 5 de cada mes:

Compte activitats: Entitat: Referència:
2100-3178-24-2200110326 4200001  001

Formulari de pagament pel caixer

La falta de pagament durant dues vegades seguides suposarà la baixa de l’alumne de l’activitat fins que no es posi al dia el pagament de les quotes. La sortida de les activitats extraescolars es realitza per la porta petita del carrer Josep Tarradelles i Joan. En cas de voler donar de baixa el vostre fill o filla d’alguna activitat, haureu de passar per l’AMPA per signar la baixa. Els rebuts es seguiran pagant fins a formalitzar la baixa.

Extraescolars

En cas de voler apuntar al vostre fill o filla a alguna activitat, podeu passar per l'AMPA i us donarem tota la informació per que el vostre fill o filla pugui començar l'activitat.

Podeu imprimir-vos aquí el full inscripció extraescolars i deixar-lo a la bústia de l'AMPA per inscriure els vostres fills.

Full d´inscripció

Et necessitem

Totes aquestes activitats no podrien dur-se a terme sense la col·laboració desinteressada de diferents mares i pares.

Com pots ajudar-nos?
ENCANTS

DIVENDRES 2 DE DESEMBRE A LAS 17.00h.

¡¡¡¡¡¡Torna Els Encants del Josep Janés!!!!!!

Pots portar les teves coses a l’AMPA dimarts i dijous por la tarda, fins el dijous 24 de novembre.

¡Moltes gràcies a tots per la vostra col•laboració!

Llegir més

Publicat el 16-11-2016
FOTOS NADAL

Ja s’apropa el Nadal! Si voleu felicitar aquestes festes amb una foto dels vostres fills us ho posem fàcil: dimarts 22 i dimecres 23 de novembre a les 17:15h tindrem al fotògraf a la Sala d’Actes per a realitzar-les. Llegir més

Publicat el 11-11-2016
FOTOS FESTA HALLOWEEN

Ja tenim les fotografies i un vídeo genial elaborat pel nostre papi Jose de la festa de Halloween.

Per a veure les fotos Clika aqui

Publicat el 08-11-2016
RECOLLIDA TÓNERS Y BOLÍGRAFS

Us recordem que seguim reciclant tóners d’impresora i bolígrafs gastats. Així, aconseguim diners per a finançar els projectes i festes que organitzem cada any.